Om Dan Wiche malerfirma a/s

Med base centralt beliggende i Birkerød tager vi primært maleropgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi består af mester, en kontoransvarlig, et stærkt malerteam på omkring 10 svende og altid 2-3 lærlinge. Med godt 30 års erfaring inden for malerbranchen er vi din garanti for professionel rådgivning og kvalitetsarbejde. Du kan være sikker på, at vi er lydhøre overfor dine ønsker og løser alle opgaver til perfektion.

Job: Vi søger altid pålidelige, kvalificerede, faguddannede malere.

 

Dan Wiche

Ejer og malermester

Malermester Dan Wiche er drivkraften bag Dan Wiche malerfirma a/s, som han har haft siden 1988 sammen med sin hustru. Du er altid meget velkommen til at kontakte Dan eller Irene, hvis du har spørgsmål, brug for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Dan Wiche er personlig involveret i malerfaget blandt andet som mangeårigt medlem af Københavns Malerlaugs repræsentantskab og Danske Malermestres rådgiverkorps. Han sidder i det lokale uddannelsesudvalgTEC (landets største malerskole) og er med til at bedømme svendeprøver. Læs mere om maleruddannelsen på Malerfagets Faglige Fællesudvalg. Dan er også flittig brugt af arkitekter, rådgivere m.v. i syn og skønsager. Firmaet er desuden medlem af Håndværksrådet og Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Alle medarbejdere er på dansk overenskomst.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage snarest.

Send beskedBliv ringet op